Dýňové sušenky

Mlsání bez výčitek svědomí mohou nabídnout domácí dýňovo-cereální sušenky. Jak na ně?

V míse promícháme 100 g dýňových semínek, 50 g ovesných vloček a jedno vejce. Pokud přidáme 1 až 2 lžíce medu, získáme sladkou variantu, alternativně můžeme připravit s jednou lžičkou soli variantu slanou. Vše promícháme a klademe na pečícím papíře na plech. Pečeme asi 15 minut při teplotě 160 až 180 stupňů.

Uvedené množství zaplní 1 plech, což znamená asi 25 sušenek.

Dobrou chuť!

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení