Těstoviny s dýňovým pestem

Co budeme potřebovat na 2 porce?

250 g těstovin (nejlépe se hodí špagety nebo linguine)
2-3 polévkové lžíce dýňového pesta
olivový olej
cherry rajčata
olivy
rukolu
parmezán

Jak na to?

Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu tak, aby byly "Al dente". Slejeme vodu a ještě v hrnci promícháme těstoviny s dýňovým pestem. Na talíři pak přidáme rukolu, olivy a na poloviny rozkrojené cherry rajčátka. Polejeme olivovým olejem a posypeme strouhaným nebo na hoblinky nakrájeným parmezánem.

Dobrou chuť!

Tip: Naše pesto je 100% dýňové a má poměrně hustou konzistenci. Před konzumací je třeba na cca půl hodiny vytáhnout z ledničky. Pro účely použití do těstovin navíc doporučujeme rozředit pesto olivovým, slunečnicovým či jakýmkoliv jiným olejem lisovaným za studena.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení